print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
دلمه
اگر طعم شيرين را براي دلمه مد نظر داشته باشيم بايد لابلاي دلمه ها كمي شكر بپاشيم و در آخر دو قاشق آبليمو به آن اضافه كنيم . اين غذا حدود 281 في دارد .

طرز تهيه دلمه برگ مو

مواد لازم :

ذرت پخته 25 گرم 37.5 في
برنج خام 30 گرم 117 في
پياز 50 گرم 29 في
قارچ 20 گرم 17 في
ريحان 5 گرم 6 في
تره 5 گرم 2.75 في
جعفري 5 گرم 4 في
نعناع 5 گرم 6 في
برگ مو 30 گرم ( 10 عدد ) 60 في
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
آبليمو 7 گرم 2 في
شكر 2 قاشق غذاخوري -


طرز تهيه :
برنج را مي پزيم . پياز را سرخ كرده ، نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه مي كنيم . قارچ را با آن تفت مي دهيم . سبزيجات را به آن افزوده و در آخر ذرت پخته در آن مي ريزيم . برنج و مواد آماده را با هم مخلوط كرده ، دو دقيقه حرارت مي دهيم تا كامل جا بيفتد . برگ موها را تميز كرده در آب جوش ريخته بلافاصله آنها را در صافي مي ريزيم و از هم باز مي كنيم . مخلوط را با قاشق ( به اندازه مساوي ) داخل برگها گذاشته و مي پيچيم . ته قابلمه را با برگ مي پوشانيم و دلمه هاي پيچيده شده را مرتب مي چينيم . يك نيم ليوان آب و دو قاشق روغن را در قابلمه ريخته و به مدت 20 دقيقه مي گذاريم بپزد .