print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
نان مخصوص
دستور پخت نان مخصوص برای نیم کیلو آرد
مواد لازم برای تهیه نان:
عسل: 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
آب لیمو: 2 قاشق غذا خوری
آب : 600 میلی لیتر
نمک: نصف قاشق چایخوری
خمیر مایه: 2 قاشق مربا خوری خمیر مایه (از عطاری بخرید)
توجه : خمیر مایه داخل این آرد وجود ندارد واین آرد بدون مخلوط کردن خمیر مناسب برای تولید شیرینی کاچی حلوا می باشد .برای تهیه کردن نان باید خمیر مایه را به آرد اضافه کنید.
طرز تهیه نان:
مواد بالا را با آرد مخلوط کرده ودر قالب می ریزیم و مدتی صبرمی کنیم تا خمیر حجم پیدا کند و به اندازه یک سانت مانده به سر قالب برسد بعد خمیر را داخل فر از قبل گرم شده می گذاریم و با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزد ولی بایستی دقت کرد فرهای مختلف متفاوت بوده و ممکن است این زمان تغییر کند . ضمنا برای نرم شدن نان لازم است در فر هنگام پخت نان یک ظرف آب هم در فر باشد .